Menu
Your Cart

Despre Livrare si Plata

LIVRAREA PRODUSELOR

Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site, la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid cu care avem contract. In cazuri speciale (produsul nu se afla pe stoc, suprasolicitarea curierilor contractati)  perioada de livrare poate fi prelungita. Clientul va fi informat telefonic sau prin email despre situatia livrarii comenzii lansate.
Termenul si modalitatea de livrare a produselor va fi comunicat si agreat de comun acord, telefonic sau prin email.

PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate pe site-ul InstalGO.ro se poate efectua la preluarea produselor de la curierul desemnat (ramburs), sau prin ordin de plata in contul firmei:PROSYSCON INVEST SRL

IBAN: RO78OTPV680001321766RO01

Banca: OTP BANK ROMANIA

Referinta: numarul de comanda sau numarul facturii proforma (clientul va primi factura proforma cu lista produselor comandate si suma de plata).

In cazul achitarii cu ordin de plata, pentru o procesare mai rapida a comenzii, va rugam sa transmiteti dovada platii la adresa de e-mail contact@instalgo.ro precizand numarul comenzii online sau numarul proformei primite.
In cazul platii prin ordin de plata, livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea incasarii sumelor platite. Produsele si/sau serviciile comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi efectuata.
Avand in vedere ca unele produse pot fi aprovizionate la cererea expresa a clientului, ne rezervam dreptul de a solicita plata in avans (totala sau partiala) a acestora.

ATENTIE: Clientul va fi de acord sa renunte la avansul platit in cazul in care va refuza preluarea produselor comandate, din motive care nu pot fi imputate magazinului nostru.

Viziteaza site-ul Instalgo.ro pe ShopMania