Menu
Your Cart

Transport Gratuit la toate Centrale in Condensare

Termostate fara Fir (RF)

Senzor de temperatura pentru zona suplimetara Salus iT 300
Top
Producator: SALUS CONTROLS
Senzor de temperatura suplimentar, pentru termostatul IT500.Acesta este utilizat in situatia in care se doreste controlarea temperaturii in doua zone ale locuintei.Senzorul este alimentat cu 2 baterii tip AASenzorul de temperatură IT300 ne permite să controlăm temperatura ambientală în mod diferen..
179.00 Lei
Termostat ambiental wireless neprogramabil Honeywell DT92A1004
Top
Producator: HONEYWELL
Termostat wireless neprogramabil Honeywell DT92A1004 Termostatul Honeywell DT92 este recomandat pentru controlul centralelor termice murale, ventilelor de zona, pompe, arzatoare, sisteme de incalzire electrica sau aer conditionat. Avand un afisaj de dimensiuni mari, cu contrast puternic si interfata..
198.00 Lei
Termostat ambiental wireless, neprogramabil Computherm Q3 RF
Top
Producator: COMPUTHERM
Termostatul este mobil, (in perimetrul razei de actiune). Nu necesita legatura electrica prin cablu la cazan, el fiind un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu cazanul de incalzire).Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda p..
165.00 Lei
Producator: SALUS CONTROLS
Salus RT310RF este un termostat ambiental neprogramabil fara fir (whireless) utilizat pentru oprirea/pornirea sistemului de incalzire. Echipamentul este format din termostat si receptor (deja sincronizate din fabrica, resincronizare optionala), functioneaza cu doua baterii tip AA, este usor de insta..
199.00 Lei
Producator: SIEMENS
Termostat digital neprogramabil fara fir Siemens RDH100RF SetTermostatul Siemens RDH100RF este un termostat cu transmisie prin radio-frecventa, compus din transmitatorul RDH100RF si receptorul RCR100/433 si este utilizat pentru a controla temperatura ambientala in cadrul sistemelor de incalzire din ..
249.00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil Computherm Q7 RF
Top
Producator: COMPUTHERM
Termostatul este mobil, nu necesita legatura electrica prin cablu la cazan, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu cazanul de incalzire).Functionarea fara perturbari este asigurata de un cod de siguranta unic.Programul unei zile e..
180.00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil Honeywell T3R
Top
Producator: HONEYWELL
TERMOSTAT WIRELESS PROGRAMABIL HONEYWELL T3RHoneywell T3R este un termostat de camera wireless (fara fir), programabil, avand un stil ultramodern, fapt ce il face ideal pentru orice loc din orice tip de locuinta.Termostatul Honeywell T3R asigura un control automat sofisticat al sistemelor de incalzi..
275.00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil Salus RT 510 RF
Top
Producator: SALUS CONTROLS
SALUS RT510RF este un termostat programabil cu radio frecvență, ușor de folosit și montat, având un design potrivit oricărui decor. Se poate utiliza în sistemele fără potențial sau alimentate cu 230V. Caracteristici: • Afișaj LCD iluminat• Ciclu de programare săptamânală 5+2 zile sau programare pe f..
229.00 Lei
Producator: BERETTA
Termostat Wi-Fi Box BeSMART - comandat de pe Mobil / Tableta / PC.   Flexibilitate in montaj si utilizare: se poate monta in orice sistem de incalzire (instalatii noi sau existente). BeSmart este un termostat de ambient si o telecomanda pentru centrala termica, care a fost proiectat apeland la o abo..
649.00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil, conectare internet Salus iT 500
Top
Producator: SALUS CONTROLS
Fă-ți viața mai ușoară cu termostatul inteligent iT500   Termostatul iT500 comandat prin Internet, vă oferă libertatea de a controla căldura în orice moment, de oriunde v-ați afla. Pentru o setare rapidă, puteți alege unul dintre cele trei programe prestabilite, sau vă puteți crea propriul program î..
649.00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil, conectare internet Salus RT 310i
Nou
Producator: SALUS CONTROLS
SALUS RT310i este un termostat programabil controlabil de pe smartphone. Termostatul RT310i va porni sau opri sistemul de încălzire după nevoie, în concordanță cu temperatura setată manual, de pe termostat sau folosind aplicația dedicată instalata in telefonul dumneavoastra. Caracteristici•   Contro..
439.00 Lei
Se arata 1 pana la 11 din 11 (1 Pagini)