Menu
Your Cart

computherm

COMPUTHERM, ofera garantie profesionala la toate produsele

Logo computherm

Termostat ambiental cu fir, neprogramabil Computherm Q3
Top
Producator: COMPUTHERM
Computherm Q3 este un termostat simplu, fara program saptamanal. Poate comanda un aparat de incalzire sau racire, climatizare. Sensibilitatea cuplarii-decuplarii este de 0,2gr.C sau 0,3gr.C, selectabila. Afisajul este usor lizibil si indica atat temperatura setata cat si temperatura existenta in inc..
95,00 Lei
Producator: COMPUTHERM
Termostat de ambient Computherm Q7, comanda prin fir, programabil este un termostat fiabil, usor de programat si foarte inteligent. Termostatul este compatibil cu majoritatea centralelor termice comercializate in Romania. Curentul care se poate cupla: 8 A rezistiv / 2 A inductiv;Interval de calibrar..
115,00 Lei
Termostat ambiental wireless, neprogramabil Computherm Q3 RF
Top
Producator: COMPUTHERM
Termostatul este mobil, (in perimetrul razei de actiune). Nu necesita legatura electrica prin cablu la cazan, el fiind un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu cazanul de incalzire).Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda p..
195,00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil Computherm Q7 RF
Top
Producator: COMPUTHERM
Termostatul este mobil, nu necesita legatura electrica prin cablu la cazan, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu cazanul de incalzire).Functionarea fara perturbari este asigurata de un cod de siguranta unic.Programul unei zile e..
215,00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil, conectare internet Computherm E400 RF
Stoc Epuizat
Producator: COMPUTHERM
Cronotermostat ambiental programabil Computherm E400RF, fara fir, control prin internet COMPUTHERM E400RF este un termostat wireless Wi-Fi cu butoane tactile. Poate fi folosit pentru a controla dispozitivul (de exemplu, cazanul) conectat la acesta fie de la distanta prin internet prin aplicatia Comp..
499,00 Lei
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)
Viziteaza site-ul Instalgo.ro pe ShopMania