Menu
Your Cart

beretta

BERETTA, produse de calitate cu garantie recunoscuta

Logo beretta

Cazan din fonta, pe combustibil solid Beretta RBS-21, 21 kW
Stoc Indisponibil
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 21 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor, prepara apa..
7.278,00 Lei
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 26.5 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor..
8.490,00 Lei
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 32.5 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor..
9.600,00 Lei
Cazan din fonta, pe combustibil solid Beretta RBS-37, 37 kW
Stoc Indisponibil
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 37 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor, ..
10.720,00 Lei
Cazan din fonta, pe combustibil solid Beretta RBS-41, 41 kW
Stoc Indisponibil
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 41 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor, ..
11.799,00 Lei
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 50 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor, ..
13.999,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Ciao F 25 C
Stoc Furnizor
Producator: BERETTA
Centrala termica de perete cu condensare Beretta Ciao F 25 C pentru Incalzire si Apa calda menajeraCentrala Ciao are schimbătorul de căldură primar din oțel inoxidabil si conexiuni hidraulice DIN.CIAO este un model comb ce functioneaza pe gaz natural, dar pate fi convertit pe GPL prin intermediul ki..
2.999,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Ciao F 30 C
Stoc Furnizor
Producator: BERETTA
Centrala termica de perete cu condensare Beretta Ciao 30C pentru Incalzire si Apa caldaCentrala Ciao are schimbătorul de căldură primar din oțel inoxidabil si conexiuni hidraulice DIN.CIAO este un model comb ce functioneaza pe gaz natural, dar pate fi convertit pe GPL prin intermediul kitului de tra..
3.999,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Ciao X 25 C
Nou
Producator: BERETTA
Centrala termica cu condensare Beretta Ciao X 25C pentru Incalzire si Apa caldaCentrala Ciao X are schimbătorul de căldură primar din oțel inoxidabil si conexiuni hidraulice DIN.CIAO X este un model comb ce functioneaza pe gaz natural, dar poate fi convertit pe GPL prin intermedi..
2.999,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Ciao X 30 C
Nou
Producator: BERETTA
Centrala termica pe gaz in condensatie BERETTA Ciao X 30C - 30 kW  Modelul Ciao, una dintre cele mai bine vandute centrale murale din portofoliul Beretta, a fost acum complet reproiectata, rezultand o noua gama in condensare cu multe avantaje si caracteristici inovatoare. Noul Ci..
3.999,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive 42 C
Stoc Furnizor
Producator: BERETTA
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive 42 C, cu sistem electronic de ardere cu injecție electronică ACC (control al combustiei active), este ideala pentru incalzirea locuintelor sau a diferitelor incaperi, usor de utilizat, eficienta si cu emisii reduce de poluare.Avand la baza un sistem..
6.499,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive 42 R
Stoc Indisponibil
Producator: BERETTA
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive 42 R pentru circuitul de incalzire (pentru preparare apa calda menajera e necesara achizitionarea separata a unui Boiler cu serpentina), cu sistem electronic de ardere cu injecție electronică ACC (control al combustiei active), permite adaptarea autom..
6.499,00 Lei
Producator: BERETTA
Beretta Exclusive Boiler Green HE 25 BSI este o centrala în condensare, cu boiler din otel inoxidabil de 60 de litri, dotata din fabricatie cu termoreglare climatica.Boiler de 60 litri din otel inoxidabil incorporat.Sistem S.A.R.A. (autoreglare ambientala) – atingerea rapida a confortului optim,..
8.367,00 Lei
Producator: BERETTA
Beretta Exclusive Boiler Green HE 35 BSI ErP este o centrala în condensatie  cu boiler din otel inoxidabil de 60 de litri, dotata din fabricatie cu termoreglare climatica.Boiler de 60 litri din otel inoxidabil incorporat.Sistem S.A.R.A. (autoreglare ambientala) – atingerea rapida a confortului o..
8.199,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive X 25 C
Nou
Producator: BERETTA
Centrala termica cu condensare Beretta Exclusive X 25 C.Hybrid ready 20% HidrogenSchimbator principal de caldura din Inox AISI 304LDomeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20.Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arseLow Nox Clasa 6R..
5.099,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive X 30 C
Nou
Producator: BERETTA
Centrala termica cu condensare Beretta Exclusive X 30 C.Hybrid ready 20% HidrogenSchimbator principal de caldura din Inox AISI 304LDomeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20.Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arseLow Nox Clasa 6R..
5.399,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive X 35 C
Nou
Producator: BERETTA
Centrala termica cu condensare Beretta Exclusive X 35 C.Hybrid ready 20% HidrogenSchimbator principal de caldura din Inox AISI 304LDomeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20.Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arseLow Nox Clasa 6R..
5.799,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive X 35 R
Nou
Producator: BERETTA
Descriere Centrala termica pe gaz in condensatie BERETTA EXCLUSIVE X 35 RCentrala termica pe gaz in condensatie BERETTA EXCLUSIVE X este o centrala termica pe gaz in condensatie hibrida care poate utiliza gaze combustibile clasice, cum ar fi gazul metan si gazul petrolier lichefiat (GPL), precum si ..
5.499,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive X 40 C
Nou
Producator: BERETTA
Descriere Centrala termica pe gaz in condensatie BERETTA EXCLUSIVE X 40 CCentrala termica pe gaz in condensatie BERETTA EXCLUSIVE X 40 CDESCRIERE GENERALA:Centrala termica pe gaz in condensatie BERETTA EXCLUSIVE X este o centrala termica pe gaz in condensatie hibrida care poate utiliza gaze combusti..
5.890,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Exclusive X 40 R
Nou
Producator: BERETTA
Descriere Centrala termica pe gaz in condensatie BERETTA EXCLUSIVE X 40 RCentrala termica pe gaz in condensatie BERETTA EXCLUSIVE X 40 RDESCRIERE GENERALA:Centrala termica pe gaz in condensatie BERETTA EXCLUSIVE X este o centrala termica pe gaz in condensatie hibrida care poate utiliza gaze combusti..
5.599,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Mynute X 25 C MTN
Stoc Furnizor
Producator: BERETTA
Centrala termica in condensare Beretta Mynute X 25 C:Schimbator principal de caldura din Inox AISI 304LDomeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20.Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arseLow Nox Clasa 6Racordare usoara si sigu..
4.872,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Mynute X 25 C p MTN - cu vana pneumatica
Nou
Producator: BERETTA
Pachetul contine:- Centrala Beretta Mynute X 25C MTN- Kit de evacuare gaze arse- GarantieCentrala termica cu condensare Beretta Mynute X 25 C.Schimbator principal de caldura din Inox AISI 304LDomeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20.Cl..
4.049,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Mynute X 30 C p MTN - cu vana pneumatica
Nou
Producator: BERETTA
Centrala termica cu condensare Beretta Mynute X 30 C p, cu vana pneumatica de gaz.Schimbator principal de caldura din Inox AISI 304LDomeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20.Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arseLow Nox Clasa 6..
4.399,00 Lei
Centrala termica in condensare Beretta Mynute X 30 R MTN
Stoc Furnizor
Producator: BERETTA
Centrala termica in condensare Beretta Mynute X 30 R MTN:Schimbator principal de caldura din Inox AISI 304LDomeniu de modulare a flacarii arzatorului de pana la 1:8Pompa de circulatie Low Energy EEI ≤ 0,20.Clapeta non-retur pe partea de evacuare gaze arseLow Nox Clasa 6Racordare usoara si sigura a a..
5.152,00 Lei
Se afişează de la 1 până la 24 din 48 (2 Pagini)
Viziteaza site-ul Instalgo.ro pe ShopMania