Menu
Your Cart

Calitate garantata si cele mai bune preturi la termostate

Cap termostatic electronic, wireless, pentru radiator, Viessmann ViCare
Stoc Furnizor
Producator: VIESSMANN
Termostat de radiator Viessmann ViCarecu comunicatie Low-Power.Termostat cu acţionare electricăsenzor de ambianţă şi modul de comunicaţie integratalimentare: 2 baterii 1,5 V tip AAcursa capului 4,35 mmputerea de actionare 70 N.Frecventa emisie: 2,4 GHz Low-Power 3.0. Banda frecventa: 2405..2480 MHz...
998,00 Lei cu TVA
Producator: VIESSMANN
Termostat pentru incalzire in pardoseala ViCarepentru reglarea individuală a temperaturii în încăperi.Automatizare pentru până la 6 zone de încălzire (18 actuatoare)Pentru fiecare zonă este necesar un senzor de ambianţă fara fir.Comunicatie Low-Power.Cablu electric de alimentare 1,2 m cu stecherAnte..
2.978,00 Lei cu TVA
Repetitor semnal radio wireless, Viessmann ViCare
Stoc Epuizat
Producator: VIESSMANN
Repeater Vicare ZK05390pentru centrale termice Viessmann.Replicator de semnal 7637435 pentru o mai buna emisie / ecpetie in reteaua ViCareComunicare Low-PowerAlimentare electrica de la retea (7863616)...
1.198,00 Lei cu TVA
Producator: VIESSMANN
Senzor ViCare modulant fara fir 7955034 cu cod de activarepentru centrale termice Viessmann.masoara umiditatea din cameramasoara temperatura interioara din incapere.Baterie tip buton CR2450 600 mAh...
1.138,00 Lei cu TVA
Senzor temperatura si umiditate ambientala pentru control incalzire in pardoseala, Viessmann ViCare
Stoc Indisponibil
Producator: VIESSMANN
Senzor de ambianta pentru supravegherea temperaturii si a umiditatii relative la sisteme de incalzire in pardoseala.masoara umiditatea din cameramasoara temperatura interioara din incapere.necesita baterie tip buton CR2450 (600 mAh).Functioneaza in combinatie cu centrul de comanda wireless ..
1.158,00 Lei cu TVA
Producator: LOGICTHERM
Termostatul de cameră Logictherm R3 este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România, indiferent de tensiunea de comandă. (de 24 V sau 230 V).Afişajul digital permite măsurarea temperatu..
146,00 Lei cu TVA
Producator: LOGICTHERM
Cronotermostatul Logictherm R7 poate fi programat pe o săptămânã astfel încât instalaţia de încălzire sau de climatizare să realizeze diferite valori dorite de temperaturã la diferite ore dorite în locuinţa sau biroul Dvs, asigurând CONFORT şi ECONOMIE.Programul unei zile este format din 4 perioade ..
198,00 Lei cu TVA
Termostat ambiental cu fir, modulant, conectare internet Wi-Fi, Viessmann Vitoconnect OT2 + Vitotrol 100 OT1, OpenTherm, ViCare
Stoc Furnizor
Producator: VIESSMANN
Termostat Viessmann Vitoconnect OT2 + Vitotrol 100 OT1 cu control prin internetVitoconnect OT2 pentru OpenTherm este interfata de legatura dintre centrala termica si aplicatia de utilizare ViCare cat si cea de telegestiune Vitoguide. Echipamentul se racordeaza printr-un cablu direct la sistemul de a..
2.032,00 Lei cu TVA
Termostat ambiental cu fir, neprogramabil Homplex (Inoklima) Evo X
Stoc Indisponibil
Producator: DIVISION GAS
Caracteristici generale termostat ambiental cu fir, neprogramabil Homplex (Inoklima) Evo XInoklima EVO X este un termostat ambiental neprogramabil ideal pentru intreaga familie. Inoklima EVO X poate controla si mentine temperatura ambientala setata pentru confortul dumneavoastra..Poti alege doua tem..
190,00 Lei cu TVA
Producator: LOGICTHERM
Termostatul de cameră Logictherm C3 este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România, indiferent de tensiunea de comandă, (de 24 V sau 230 V).Afişajul digital permite măsurarea temperatu..
114,00 Lei cu TVA
Termostat ambiental cu fir, neprogramabil Motan HT220S
Stoc Epuizat
Producator: MOTAN
HT220S  este un termostat de camera cu fir. Utilizatorul poate regla termostatul de camera, in functie de preferinta, pentru a beneficia de o incalzire economica si confortabila.   CARACTERISTICI:- Controlul Sensitiv al temperaturii;- Calibrarea incalzirii;- Control  ON/OFF;- Con..
278,00 Lei cu TVA
Producator: LOGICTHERM
Cronotermostatul Logictherm C7 poate fi programat pe o săptămânã astfel încât instalaţia de încălzire sau de climatizare să realizeze diferite valori dorite de temperaturã la diferite ore dorite în locuinţa sau biroul Dvs, asigurând CONFORT şi ECONOMIE.Programul unei zile este format din 6 perioade ..
148,00 Lei cu TVA
Producator: LOGICTHERM
Termostatul de camera Logictherm R3RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazanul de incalzire, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct la cazanul de inca..
336,00 Lei cu TVA
Producator: LOGICTHERM
Cronotermostatul de camera Logictherm R7RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazan, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct cu cazanul de incalzire sau ..
336,00 Lei cu TVA
Termostat ambiental wireless, neprogramabil Homplex (Inoklima) Evo X RF
Stoc Indisponibil
Producator: DIVISION GAS
Caracteristici generale termostat ambiental wireless, neprogramabil Homplex (Inoklima) Evo X RFTermostatul neprogramabil Inoklima EVO X RF poate funcționa împreună cu centrala termică sau cu instalația de încălzire în pardoseală (electrică). Inoklima EVO X RF poate fi poziționat oriunde în casă..
398,00 Lei cu TVA
Producator: LOGICTHERM
Termostatul de camera Logictherm C3RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazanul de incalzire, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct la cazanul de inca..
310,00 Lei cu TVA
Termostat ambiental wireless, neprogramabil Motan HT220S/SET
Stoc Epuizat
Producator: MOTAN
Termostat de camera digital neprogramabil fara fir Motan HT220S Set,dotat cu ecran LCD cu iluminare avand dimensiuni marite.HT220S este compatibil cu majoritatea centralelor termice din România / UE, indiferent de tensiunea de comandă (24 V sau 230 V).Termostatul HT220S Set functioneaza wireless, do..
398,00 Lei cu TVA
Producator: LOGICTHERM
Cronotermostatul de camera Logictherm C7RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazan, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct cu cazanul de incalzire sau ..
324,00 Lei cu TVA
Se afişează de la 1 până la 24 din 53 (3 Pagini)
Viziteaza site-ul Instalgo.ro pe ShopMania www.price.ro - your shopping expert