Menu
Your Cart

Transport Gratuit la toate Centrale in Condensare

LOGICTHERM

Termostat ambiental cu fir, digital neprogramabil Logictherm R3
Nou
Producator: LOGICTHERM
Termostatul de cameră Logictherm R3 este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România, indiferent de tensiunea de comandă. (de 24 V sau 230 V).Afişajul digital permite măsurarea temperatu..
73.00 Lei
Termostat ambiental cu fir, digital programabil Logictherm R7
Nou
Producator: LOGICTHERM
Cronotermostatul Logictherm R7 poate fi programat pe o săptămânã astfel încât instalaţia de încălzire sau de climatizare să realizeze diferite valori dorite de temperaturã la diferite ore dorite în locuinţa sau biroul Dvs, asigurând CONFORT şi ECONOMIE.Programul unei zile este format din 4 perioade ..
99.00 Lei
Termostat ambiental cu fir, neprogramabil Logictherm C3
Nou
Producator: LOGICTHERM
Termostatul de cameră Logictherm C3 este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România, indiferent de tensiunea de comandă, (de 24 V sau 230 V).Afişajul digital permite măsurarea temperatu..
59.00 Lei
Termostat ambiental cu fir, programabil Logictherm C7
Nou
Producator: LOGICTHERM
Cronotermostatul Logictherm C7 poate fi programat pe o săptămânã astfel încât instalaţia de încălzire sau de climatizare să realizeze diferite valori dorite de temperaturã la diferite ore dorite în locuinţa sau biroul Dvs, asigurând CONFORT şi ECONOMIE.Programul unei zile este format din 6 perioade ..
74.00 Lei
Termostat ambiental wireless, digital neprogramabil Logictherm R3 RF
Nou
Producator: LOGICTHERM
Termostatul de camera Logictherm R3RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazanul de incalzire, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct la cazanul de inca..
171.00 Lei
Termostat ambiental wireless, digital programabil Logictherm R7 RF
Nou
Producator: LOGICTHERM
Cronotermostatul de camera Logictherm R7RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazan, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct cu cazanul de incalzire sau ..
171.00 Lei
Termostat ambiental wireless, neprogramabil Logictherm C3 RF
Nou
Producator: LOGICTHERM
Termostatul de camera Logictherm C3RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazanul de incalzire, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct la cazanul de inca..
165.00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil Logictherm C7 RF
Nou
Producator: LOGICTHERM
Cronotermostatul de camera Logictherm C7RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazan, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct cu cazanul de incalzire sau ..
164.00 Lei
Se arata 1 pana la 8 din 8 (1 Pagini)
Viziteaza site-ul Instalgo.ro pe ShopMania