Menu
Your Cart

salus controls

SALUS CONTROLS, produse de calitate cu garantie recunoscuta

Logo salus controls

Producator: SALUS CONTROLS
Filtru magnetic pentru rugină și magnetită MD22ASALUS Mag DEFENDER este un filtru magnetic cu debit întreg, de înaltă eficienţă. Proiectat pentru instalare, curăţare și service facil, acesta protejează toate sistemele de încălzire prin îndepărtarea ruginii și a magnetitei în proporţie de 100%.Caract..
419,00 Lei
Producator: SALUS CONTROLS
Filtru anti-magnetită Salus MD34AWO MAG Defender:Crește eficiența și protejează instalațiile de încălzire centrală și elimină în proporție de 100% suspensiile de oxid de fier și magnetia. Contribuie la o mai bună funcționare a sistemului de încălzire precum centralele, boilerele și cazanele.Cazanele..
419,00 Lei
Senzor de temperatura pentru zona suplimetara Salus iT 300
Stoc Indisponibil
Producator: SALUS CONTROLS
Senzor de temperatura suplimentar, pentru termostatul IT500.Acesta este utilizat in situatia in care se doreste controlarea temperaturii in doua zone ale locuintei.Senzorul este alimentat cu 2 baterii tip AASenzorul de temperatură IT300 ne permite să controlăm temperatura ambientală în mod diferen..
399,00 Lei
Termostat ambiental cu fir, neprogramabil Salus RT 310
Stoc Furnizor
Producator: SALUS CONTROLS
RT310 Termostat neprogramabil cu fir  Caracteristici:Ușor de folosit Afișaj LCD iluminat Funcție de testare a comunicarii termostat-receptor Mod “SLEEP” pentru economisirea bateriei pe timpul verii Funcție anti-îngheț cu temperatură reglabilă: 5.0°C-17.0°C Posibilitate de calibrare a temperaturii:..
149,00 Lei
Termostat ambiental cu fir, programabil Salus RT 510
Stoc Furnizor
Producator: SALUS CONTROLS
Caracteristici:Ciclu de programare saptamanala 5+2 zile sau programare pe fiecare zi, individual (6 intervale de timp/zi)Mod manual permanentMod manual temporarMod “SLEEP”Mod “VACANTA” (pana la 31 de zile)Histereza (diferenta la pornire) este de +/-0.5°C sau +/-0.25°CFunctie ant..
199,00 Lei
Termostat ambiental wireless, neprogramabil Salus RT 310 RF
Stoc Furnizor
Producator: SALUS CONTROLS
Salus RT310RF este un termostat ambiental neprogramabil fara fir (whireless) utilizat pentru oprirea/pornirea sistemului de incalzire. Echipamentul este format din termostat si receptor (deja sincronizate din fabrica, resincronizare optionala), functioneaza cu doua baterii tip AA, este usor de insta..
239,00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil Salus RT 510 RF
Stoc Furnizor
Producator: SALUS CONTROLS
SALUS RT510RF este un termostat programabil cu radio frecvență, ușor de folosit și montat, având un design potrivit oricărui decor. Se poate utiliza în sistemele fără potențial sau alimentate cu 230V. Caracteristici: • Afișaj LCD iluminat• Ciclu de programare săptamânală 5+2 zile sau programare pe f..
249,00 Lei
Producator: SALUS CONTROLS
Fă-ți viața mai ușoară cu termostatul inteligent iT500   Termostatul iT500 comandat prin Internet, vă oferă libertatea de a controla căldura în orice moment, de oriunde v-ați afla. Pentru o setare rapidă, puteți alege unul dintre cele trei programe prestabilite, sau vă puteți crea propriul program î..
664,00 Lei
Termostat ambiental wireless, programabil, conectare internet Salus RT 310i
Stoc Indisponibil
Producator: SALUS CONTROLS
SALUS RT310i este un termostat programabil controlabil de pe smartphone. Termostatul RT310i va porni sau opri sistemul de încălzire după nevoie, în concordanță cu temperatura setată manual, de pe termostat sau folosind aplicația dedicată instalata in telefonul dumneavoastra. Caracteristici•   Contro..
549,00 Lei
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)
Viziteaza site-ul Instalgo.ro pe ShopMania