Menu
Your Cart

Transport Gratuit la toate Centrale in Condensare

Centrala termica in condensare Vaillant ecoTEC Plus VUW INT II 246/5-5

Centrala termica in condensare Vaillant ecoTEC Plus VUW INT II 246/5-5
Centrala termica in condensare Vaillant ecoTEC Plus VUW INT II 246/5-5
5,440.00 Lei
Fara TVA: 5,440.00 Lei
  • Stoc: In Stoc
  • Producator: VAILLANT
  • Model: 0010021880
  • Greutate: 35.00 Kg

  Livrare Gratuita

Centrala termica in condensatie VAILLANT ecoTEC PLUS VUW INT II 246/5-5, 21,2kW - Incalzire

Centrala de 21,2 kW (50/30 gr.) este recomandata pentru suprafete de pana la 170 mp la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

Cazanele in condensatie cu functionare pe gaz nu doar utilizeaza optim energia furnizata. In comparatie cu aparatele de incalzire conventionale, acestea utilizeaza de asemenea energia termica pe care o contin gazele de ardere, care in mod normal se pierde prin horn. Cazanele in condensatie ating o eficienta mult mai mare si prin urmare reduc costurile de incalzire si emisiile. Cazanele noastre in condensatie cu functionare pe gaz sunt desigur potrivite si pentru pregatirea apei calde, precum si pentru incalzire. 

Economisesti: spatiu, energie, timp!

Tehnica condensari reprezinta un pas foarte important in utilizarea rationala a energiei, inregistrand avantaje semnificative in exploatarea resurselor naturale si protejarea mediului inconjurator. 

Consumul de energie al centralelor termice cu tehnica condensatiei ecoTEC, este cu siguranta inferior centralelor termice ce utilizeaza tehnologia traditionala. 

Prin tehnica condensarii, se utilizeaza caldura vaporilor de apa continuti de gazele arse eliminate.

Centralele termice murale în condensare ecoTEC plus funcţionează pe bază de gaz natural şi gaz petrolier lichefiat (GPL), economisesc până la 30 % din energie faţă de vechile cazane, chiar mai mult de 40 % atunci când sunt combinate cu energia solară si necesita foarte puţin spaţiu, putand fi instalată uşor şi repede în clădiri vechi şi noi. Piesa centrală a ecoTEC plus este schimbătorul său inovator cu un strat termic din oţel inoxidabil, oferind un volum de apă de 24 de litri. Datorită oţelului inoxidabil de înaltă calitate ,schimbătorul este protejat împotriva coroziunii şi a impurităţilor, astfel fiind rezistent şi necesitand întreţinere la intervale de timp mai mari, reducând consumul energetic şi pierderea de presiune şi permiţând obţinerea unui randament excepţional de 110 % (PCI).

 

Consumul de combustibil: 

- 2,5 m3/h (gaz natural G20)

- 1,82 kg/h (gaz lichefiat G30, G31)

 

Debit de apa calda: 

- 30K - 11 l/min

- 45K - 9,4 l/min

 

Caracteristici generale
Tip montarePe perete
Tip ardereIn condensare
UtilizareIncalzire + A.C.M.
Combustibil utilizatGaz natural
Caracteristici tehnice
Putere nominala24 kW
Caracteristici electrice
Alimentare electrica1~230 V; 50/60 Hz
Alte informatii
Garantie2 Ani

Scrie o recenzie

Rau Bun
Captcha