Menu
Your Cart

Calitate garantata si cele mai bune preturi mici la centrale termice pe lemne

Cazan din fonta, pe combustibil solid Beretta RBS-21, 21 kW
Stoc Indisponibil
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 21 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor, prepara apa..
7.278,00 Lei
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 26.5 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor..
8.490,00 Lei
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 32.5 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor..
9.600,00 Lei
Cazan din fonta, pe combustibil solid Beretta RBS-37, 37 kW
Stoc Indisponibil
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 37 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor, ..
10.720,00 Lei
Cazan din fonta, pe combustibil solid Beretta RBS-41, 41 kW
Stoc Indisponibil
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 41 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor, ..
11.799,00 Lei
Producator: BERETTA
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS     Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 50 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor, ..
13.999,00 Lei
Se afişează de la 1 până la 6 din 6 (1 Pagini)
Viziteaza site-ul Instalgo.ro pe ShopMania